Napomena: Ne klikćite ni na jedno dugme i ne preduzimajte nikakvu radnju tokom brisanja naloga — to može potrajati.
Brisanje naloga znači:
Ako kreirate bilo koje oglašene proizvode, nakon brisanja vašeg naloga ti proizvodi više neće biti u našem sistemu
Nakon brisanja vašeg naloga, stanje novčanika više neće biti u našem sistemu